Køb bogen "Når engle får ben"

Når engle får ben

Er du bevidst om din sensitivitet, og forstår du, hvilken gave det er, du er født med? Forstår du at bruge dens signaler til at kunne forblive i indre ro og balance og handle med autentisk styrke, selv når dit indre følelsesregister koger? Eller har du ofte en følelse af at være forkert, ikke god nok, sårbar, mindreværdig, overstimuleret eller handlingslammet?

Bogen “Når engle får ben” handler om at lære at afkode sjælens og sindets utrættelige måder at kommunikere med os på via intuitionen, kroppen, følelserne og tankerne. Du vil lære, hvordan du kan bruge disse informationer i din personlige udvikling.

I “Når engle får ben” vil du få forståelse for vigtigheden af følelsesmæssig og spirituel bevidsthed og støtte til at udvikle dig hen imod Dit sande jeg og til at kunne leve og gå med lethed og autentisk styrke. Bogen er en slags guide, en håndbog, der viser dig trin for trin, hvordan det gør det muligt at rumme at være sensitiv eller særligt sensitiv samtidig med, at du befinder dig i en hektisk verden.

Du vil få inspiration, vejledning og teknikker til, hvordan du helt konkret beskytter dig, renser dig af og samler dine energier. Masser af små, simple ting, der kan gøre din sanselige hverdag sjovere og mere selvkærlig.
Du vil lære at være Din egen bedste ven, når du forstår budskaberne fra din egen sensitivitet.

Pris: 249,95 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrevet og få en forsmag på bogen

Klinik V.I.B.E bruger udelukkende de oplysninger, du giver i denne formular, til at sende dig nyhedsbreve. Oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Boganmeldelser for ”Når engle får ben”